Produkter med særlige smagsoplevelser

Hemmeligheden bag vores velsmagende kød ligger i vores produktion. Vi starter altid med at salte og massere kødet, inden det bliver hængt på stativer i vores røgovn. Efter røgningen bliver kødet nedkølet i vores kølerum, indtil det er klar til at blive opskåret, vakuumpakket og etiketteret – også med private labels.

Derudover har vi et stort fokus på, at vores kød skal være velsmagende og fri for allergener. Desuden har vi reduceret tjæren med 48% fra den flis, vi bruger til vores røgprodukter. Denne veldokumenterede teknologi, har været brugt i Sverige og USA i mange år.

Når vi salter vores kød inden røgning, foregår det både ved stiksaltning og kummesaltning.

Kummesaltning er en metode, der anvendes ved fremstilling af bacon og saltet flæsk i skiver. Ved denne metode ligger kødet i en saltlage, gerne i flere dage, hvilket giver en jævn saltning og en unik smagsoplevelse.

Kontakt os for at høre nærmere

Ønsker du at høre mere om vores produkter, er du velkommen til at kontakte os, enten på telefon 97 18 40 41 eller e-mail info@normarkfood.dk.

Vi tilbyder mange forskellige produkter:

Meget af den mad vi ser i supermarkedet i dag, henvender sig til kernefamilien. Der bliver dog flere og flere enlige, og derfor kan det være en fordel at have produkter, der er tilrettet denne målgruppe. Det gælder både den ældre befolkning og de yngre singler, som gerne vil have mad af høj kvalitet uden madspild.

Derfor har vi også et stort samarbejde med diverse kunder, hvor vi portionspakker forskellige kødprodukter, så de er lige til at varme. Der gælder både vores rå, kogte, røgede og marinerede produkter.

Derfor skal du vælge røgvarer hos os:

  • Miljøvenlige produkter
  • Mindre kemi og tjære
  • Smagfuldt og ensartet kød
  • Tilpasning af røgsmag og marinade
  • Sundt arbejdsmiljø for vores medarbejdere

HAR DU SPØRGSMÅL, ER DU ALTID VELKOMMEN TIL AT SKRIVE EN BESKED NEDENFOR.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nørmark Food A/S
Englandsvej 7
7100 Vejle